Om os

Gulvkirurgen er et enmandsfirma med 15 års erfaring som montør. Én vigtig styrke hos Gulvkirurgen er et loyalt netværk af dygtige og erfarne fag-kolleger. Via disse samarbejdspartnere kan store og krævende opgaver løses ligesom der altid er folk som kan overtage en opgave i tilfælde af f.eks. sygdom.

Efter 6 år som selvstændig har min erfaring med montering af forskellige slags gulve, lært mig hvilke produkter der værd at handle med. Det er blevet til et godt kendskab til finish og kvalitet som vore kunder i dag har glæde af når vi rådgiver i valg af nye gulve samt efterbehandling.

Jeg har primært haft opgaver som underentreprenør for store gulvvirksomheder i det private samt store nybyggerier. Men de seneste år har udviklingen ført til at vi også kan servicere private kunder direkte og sådanne opgaver fylder i dag også meget hos Gulvkirurgen.

Jeg mener at kunne konkurrere med gode produkter og priser hvor alle kan være med og jeg kommer gerne ud til dig med tæppe-, trægulv- og/eller vinyl-prøver. Under et sådant besøg kan du forvente at jeg på stedet udregner en færdig pris til dig.

Gulvkirurgen opererer primært i Vejle Amt men specialopgaver udføres dog i det meste af landet.